» Alkuun » Kuvahaku » Info&Ohje » Puskarata » Tapahtumakalenteri » Linkit » Foorumi » Palaute »
Rauhan rauhaa 17.08.2018...

"Hakkurin" kaupallinen käyttö on päättynyt - sivuraiteistolla ei enää ole kunnossapitoa. Kymmenen vuotta sitten Rauhassa saattoi bongata jopa Hbi-sarjan vaunuletkan Vok-vaunujen lisäksi! Seuraava muutos lienee kaksoisraiteen tulo?

"Rauhan ratapiha on arvioitu vuonna 2016 kaksoisraidehankkeeseen tehdyn perhosselvityksen mukaan paikoitellen arvokkaaksi perhosalueeksi. Tärkeimmät alueet ovat radan eteläpuolella olevan huoltotien varressa ja meluvallin eteläpuolella, ratapihan luoteiskulmalla. Kummallakin alueella tehtiin havainto uhanalaisesta, vaarantuneeksi (VU) arvioidusta erityisesti suojeltavasta loistokaapuyökkösestä, jonka toukkien ravintokasvi ketomaruna on. Ketomarunaa kasvavissa paahdeympäristöissä voi elää myös muita uhanalaisia ja huomionarvoisia hyönteisiä. Ratapihan alue on luokiteltu paikallisesti tai maakunnallisesti arvokkaaksi luontokohteeksi."
(KORVENKYLÄN RAUTATIEALUEIDEN ASEMAKAAVA, ASEMAKAAVAN MUUTOS JA TONTTIJAKO LUONNOS 6.6.2018)

Äänestä tätä kuvaa (äänet: 4/5 1 äänellä)
Tiedoston tiedot
Tiedostonimi:20180817_5906_Rauha.jpg
Albumin nimi:6nen / Rauha
Arvo (1 ääntä):44444
Avainsanat:hylätty_raide / ratapihakuva
Kuvauspvm:17.08.2018 perjantai
Tiedostokoko:349 kt
Lisätty galleriaan:23.08.2018
Tarkkuus:1200 x 830 pikseliä
Katseltu:79 kertaa
kuvan LINKITYSOSOITE:http://junalauta.net/ratapiha/displayimage.php?pid=2245
Suosikit:Lisää suosikkeihin
Lisää kommenttisi anonyymisti tai KIRJAUDU nimimerkilläsi (anonyymit kommentit edellyttävät ylläpidon hyväksynnän ennen julkistamista) 
Nimi Kommentti
Vahvistus  mikä tuuhea jouluinen havupuu? :)
Nauru :lol: Häiritsevä :-P Erittäin iloinen :-D Hymy :-) Neutraali :-| Suru :-( Itku :cry: Cool 8-) Yllättynyt :-o Häkeltynyt :-? Nolo :oops: Järkyttynyt :shock: Hullu :-x Pyörivät silmät :roll: Vink ;-) Idea :idea: Huuto :!: Kysymys :?:
» Alkuun » Kuvahaku » Info&Ohje » Puskarata » Tapahtumakalenteri » Linkit » Foorumi » Palaute »