» Alkuun » Kuvahaku » Info&Ohje » Puskarata » Tapahtumakalenteri » Linkit » Foorumi » Palaute »
Konttijuna Vaasaan @ Seinäjoki 05.03.2019

Lisää kontteja lastattaksi Vaasaan! Noin 11 vaunun mittainen juna vietiin Vaskiluotoon jo edellisellä viikolla. Nämä vaunut jäivät kuitenkin odottamaan sataman raiteiston vapautumista yhdessä kolmen muun konttivaunun kanssa raakapuun kuormausraiteelle...

Seinäjoki on vielä toistaiseksi viiden eri suunnan risteysasema, joista kuvassa erkanee radat Ouluun, Kaskisiin ja junan määränpäähän Vaasaan. Lisäksi Seinäjoki omaa vielä toistaiseksi isot ratapiha-alueet, joilla ei kuitenkaan voi kuormata enää mitään junanvaunuihin. Junat kun olivat aikoinaan ylivoimainen kuljetusmuoto hevosiin verrattuna, mutta tänä päivänä rekat ovat ylivoimaisia juniin nähden, ja Seinäjoella jos missä tämä on konkreettisesti nähtävissä. Jahka Valtion rautateiden kiinteistöomaisuus, tonttimaat ja ratapiha-alueet on saatu laitettua lihoiksi, voidaan Seinäjoenkin ratapiha-alueilla tulevaisuudessa nähdä kenties kuvan Itikanmäen kaltaisia suurkerrostaloalueita... :)

(Ps. pahoittelen kuvan ylivaloittuneisuutta!)

Äänestä tätä kuvaa (äänet: 5/5 1 äänellä)
Tiedoston tiedot
Tiedostonimi:20190305_D0011_Seinajoki.jpg
Albumin nimi:6nen / Seinäjoki
Arvo (1 ääntä):55555
Avainsanat:dronekuva / vaskiluotolaine / Dv12_2502 / konttijuna
Kokoonpano:Dv12 2502 + Hkba + 3 Vofa + Hkba
Kuvauspvm:05.03.2019
Junanumero:T55503 Sk-Vs
Tiedostokoko:221 kt
Lisätty galleriaan:07.03.2019
Tarkkuus:1200 x 830 pikseliä
Katseltu:66 kertaa
kuvan LINKITYSOSOITE:http://junalauta.net/ratapiha/displayimage.php?pid=2350
Suosikit:Lisää suosikkeihin
Lisää kommenttisi anonyymisti tai KIRJAUDU nimimerkilläsi (anonyymit kommentit edellyttävät ylläpidon hyväksynnän ennen julkistamista) 
Nimi Kommentti
Vahvistus  mikä tuuhea jouluinen havupuu? :)
Nauru :lol: Häiritsevä :-P Erittäin iloinen :-D Hymy :-) Neutraali :-| Suru :-( Itku :cry: Cool 8-) Yllättynyt :-o Häkeltynyt :-? Nolo :oops: Järkyttynyt :shock: Hullu :-x Pyörivät silmät :roll: Vink ;-) Idea :idea: Huuto :!: Kysymys :?:
» Alkuun » Kuvahaku » Info&Ohje » Puskarata » Tapahtumakalenteri » Linkit » Foorumi » Palaute »